... egyébként sajnos miután alvásidőben csináltam, és a Kicsim hangjára egyből nem tudtam odafutni, mert derékig a sütőben voltam, és még kezet is kellett mosnom, így egy jókora puklival a fején fogadott a padlón...elindult a konyhába utánam...:(
 
No, de vissza a sütőhöz:
 
A rácsot kivettem, a fürdőkádban lefújtam a CIF zsíroldójával, ami az általam korábban használt hideg zsíroldókhoz képest egy limonádé illat, és a kezemet sem marta szét, hányingerem sem lett. Amig ez itt végezte a dolgát, jól lefújtam a sütő minden belső oldalát. Kivártam bőven a hatóidőt, a rácsot szinte csak öblíteni kellett, a sütő belsejét pedig egy régebbi szivaccsal kezdtem súrolni. Több léből öblítettem, végül papírtörlővel addig tisztogattam, míg tartott a "barnás" szín.
 
Mikor elkészültem vele, 220 fokon jól kiégettem, mert igy éreztem biztonságosnak, bizony, volt is még egy kis füstje.Takarítás közben végig szellőztettem.
 
Ráfordított idő: Összesen 1 óra 20 perc.
 
Szép lett!
 
Te mikor takarítottál utoljára sütőt? 

Jó (házi)munkát kíván:

Makráné Kádi Nóra
< Háztartásból Jeles >

 Kedveljük egymást? :)  Háztartásból Jeles a Facebookon itt!


Kérdeznél? Tedd!! Csatlakozz a bizalmas beszélgetős, támogató Asszonysutyorgó zárt csoport a Facebookon!