...szóval eredetileg egy kedves Békés megyei faluból származom, ahol szoros közelségben nőtt fel 4 generáció (mi lányok, Anya, Mama, Dédimama), innen indult nálunk az asszonyi közösség, és a "megosztom-amit tapasztaltam" érzés. Termelő, korukat megelőzően öko gondolkodású, iskolázott család a miénk.
Gyerekként nálunk vendégeskedett a fél utca, 4,5 évesen ebédvendégeket fogadtam, rezsón főzőcskéztem, legkedvesebb játékom mindig az anyukás-háziasszonykodós volt. Élmény volt itt cseperedni.
Idegenforgalmi tanulmányaim során szigorú szállodai gyakorlatok jöttek, amik jórészt takarításból álltak olyan szobaasszonyokkal, akik 20-30 éve gyűjtögették, s adták át a tapasztalataikat.  Kezdtem egyre inkább elásni magam a REND-SZERETetben-, 21 évesen 1 oda-jeggyel 2 évre kiköltöztem Angliába, tanulni, s mellette 3 gyereket nevelgetni, 5-6 családnál vasalni-takarítani, hogy a tandíjam meglegyen...nagy tapasztalat volt kitartásból, alázatból, türelemből, és egyre erősebb meggyőződés, hogy másként is lehet élni.

 

Hazaköltözésem után magas nyelvtudásomnak köszönhetően jobbnál jobb állások követték egymást, mint pl egy 800 fős cég elnök-vezérigazgatója mellett lettem üzletfejlesztési felelős és személyi asszisztens- itt tökéletesítettem a priorizálás, következetesség, és az általam akkor pitbull stratégiának nevezett hozzáállást. 6 éve indult a családi vállalkozásunk a http://www.vasalunk.hu/ Kecskeméten.

Anyaként, feleségként nekem nagyon fontos az állandó kihívások feltárása, és pörget a saját korlátaim feszegetése. Két kislányom van (2,5 és 5 évesek), akikkel itthon ovizunk, és nagy lelkesedéssel kezdjük a Clonlara globális, személyre szabott tanulási programját. A Clonlara-ról többet itt olvashatsz: http://clonlara.hu/home/why_choose_clonlara.html

Amikről ezen az oldalon olvashatsz:
család, gyermekek, közösség, kötődő nevelés, otthonszülés, otthonoktatás, házikoszt, konyhapénz beosztása.
 

Itt találod a Háztartásból Jeles Asszonysutyorgó zárt csoportot, ahová szeretettel várunk, csatlakozz MOST: https://www.facebook.com/groups/asszonysutyorgo/

SZAVAZATODDAL TUDSZ TÁMOGATNI az ÉV ANYAVÁLLALATA versenyen, ahol a döntőbe jutottam 128 vállalkozónő között. Makráné Kádi Nóra #6. Szavazz rám itt:


http://evanyavallalata.hu/szavazas2016/