Az Év Anyavállalata 2016 országos versenyen 128 vállalkozónő között a mi SteamPress Vasalószolgálat Kecskemét -ünk az alábbi 5 (!!!) díjat vehette át a közel 1000 fős díjátadón.
A reklámvideónk: 

 

Közönségszavazás 3. helyezett: oklevél

Gazdagmami különdíj: oklevél
mydentity - Az arculatfelelős különdíja: 200 000 Ft-os logó és arculat csomag
Okosjáték különdíj: nagy értékű játékvásárlási kupon a kislányaimnak :)
Gyereketető különdíj: Nyári tábor szintén a kislányaimnak

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a felajánlók díjait és az összesen több ezer szavazatot, amit leadtatok! <3
Az éves taps-dózisom bőven kipipálva! :)
 

Nagy sietségben ugyan, de szeretnék nektek beszámolni róla, hogy az Év Anyavállalata 2016 verseny mit hozott az életünkbe:
- 2-2 sajtómegjelenést (http://kecskemet.imami.hu/…/aranyat-ero-haztartasi-tippeket…, http://keol.hu/…/finisben-az-ev-anyavallalata-meg-szavazhat…)
- egy most készülő 20 msp-es profi filmfelvételt arról, hogyan dolgozunk a Vasalás Kecskemét-ben, ez sajnos a kampány végére készül el, de sebaj - igy jár, aki azt hiszi, hogy 2 hetes a döntő is ( LOL, leckét megtanultuk )
- egy végre elkészült honlapot: www.haztartasboljeles.hu, ez épp 4 éve készül(getet)t.

Amiért írok: akármilyen "pici" ötlet sok munkával, tanulással, szorgalommal és kitartással LEHET valami (lásd vasalás, nem épp egy agynehéz kategória). Szóval akárhányan mosolyognak az ötleteden sőt tartanak hülyének, hogy "ingyen" írogatsz naponta évekig, vagy mint esetemben:"ezért kellett 16 évet tanulni...?" csak csináld, sőt CSINÁLD!

A versenyen való részvételt a Hajrá2016 Konferencián ötlöttem ki. A www.vasalunk.hu új honlapját is. És minden egyes havi kampányt is, amit becsületesen tartok is. Most meg egyszerűen ámulok, ami a kézzel fogható és mérhető eredményeket illeti.

Veletek sikerült ez a nagyon szép helyezés! <3

Ez pedig a www.haztartasboljeles.hu blogom, a Vasalás Kecskemét vállalkozásunk, a Háztartásból Jeles oldal és a Háztartásból Jeles Asszonysutyorgó zárt csoportom érdeme! Köszönök minden egyes szavazatot!


Jó (házi)munkát kíván:

Makráné Kádi Nóra
< Háztartásból Jeles >

 Kedveljük egymást? :)  Háztartásból Jeles a Facebookon itt!

Kérdeznél? Tedd!! Csatlakozz a bizalmas beszélgetős, támogató Asszonysutyorgó zárt csoport a Facebookon!